Duits-Nederlandse Advocatenvereniging

9de Nederlands-Duits Advocatensymposium

14 september 2018, Mauritshuis, Den Haag

Conflictoplossing - vele wegen, één doel

Deze keer staat het onderwerp (alternatieve) geschil-oplossing in het civiele recht in het middelpunt van het symposium. Hiervoor hebben wij vooraanstaande sprekers uit de rechtspraak, internationale arbitrage-praktijk en mediation kunnen werven, waaronder Christian Tombrink, rechter aan het Bundesgerichtshof, Marnix Leijten (De Brauw Westbroek Blackstone),  Susanne Gropp-Stadler (Lead Counsel Litigation Siemens), Manfred Nan (De Kempenaer Advocaten, arbiter CAS).  

Het symposium vindt plaats in het Mauritshuis, Den Haag. Voorafgaand aan het inhoudelijke programma is gelegenheid voor een exclusieve korte rondleiding door het museum. Het symposium wordt afgesloten met een feestelijk diner in het Spaanse Hof.  

Alle informatie en het volledige programma vindt u in de digitale programmafolder hieronder.

Het symposium omvat 5 lesuren in het kader van de Permanente Opleiding. 

U kunt zich tot uiterlijk 5 september 2018 aanmelden.

Elke twee jaar zijn wij medeorganisator van het Duits-Nederlandse Advocatensymposium. Het Duits-Nederlandse Advocatensymposium is een conferentie op hoog niveau over actuele onderwerpen met betrekking tot het Duits-Nederlandse rechtsverkeer. Het afgelopen symposium vondt in november 2015 in Keulen plaats en had als thema “Recht 4.0 – The Cloud and beyond”.

Het symposium organiseren wij samen met de Arbeitsgemeinschaft Internationales Wirtschaftsrecht im Deutschen Anwaltverein.